Ypäjä tävling och helg firas

Jag och Pampas skall till Horse Show ser det ut som. Jag var inte helt säker på det före idag när Monica visade åt mig uttagningslistan. Jag trodde bara dom som hade nollbanor slapp vidare i vår klass och vi hade en fällning! Men det visade sig att det räckte för att komma med! Tur för mig kan jag väl säga! Jag tycker jag red som vanligt, men Pampas lyfte inte alls benen på tvåans hinder. Där kom vårt fyra fel. Resten av banan gick bra, fast Pampas var lite spänd nog. Vi hoppade ju inne, och det har vi inte gjort sedan…ÖÖÖ?? minns inte ens 🙂

Amateur Tour 100cm:

Anni Pöllänen – Inas
Annika Huuskonen – Amber Z
Claudia Ein – Reveranss
Erika Hanhisuanto – Rillan Renttu
Heidi Sjöblom – Pampas SE ox
Iissa Koskinen – Mystery Taifun
Iris Anttila – Captain Forever
Jasmine Dear – Wicher
Jenna Leskinen – Mandarin
Kirsi Makkonen – Die Hard
Kristina Auvinen – Castello III
Linda Katara – Chicane van de Loberg
Matias Ventelä – Hattick Otis
Meri Mahlanen – Adelaide
Nathalie Lindblad – Szejk II
Nette Ivars – Rio Nuevo
Pauliina Holm – Råryds Java
Paula Salmivuori – Hawana III
Salla Mäkelä – Intro van’t Heike
Sanni Leino – Little Kim
Sara Veijalainen – Twilight Barbie
Sari Asikainen – Pink Floyd
Sonetta Humala – Madeira
Tilda Paukonoja – Amadeus
Vilma Valkonen – Lenfield

Hela dagen gick till tävlingarna igår, sen skulle vi ju iväg på fest genast när jag kom hem. Jag och två andra bruttor åkte iväg till Lojo och dansade hela natten! Ordagrant!! Så jag har inte gett en tanke på att söka upp några resultat förrän idag när jag loggade in på FB 🙂

Även om jag inte sovit mycket inatt så har jag varit igång hela dagen, jag har inte fyllt ute boxarna som jag tänkte men jag har tvättat trailern och min minsta pärla. Pampas fick en skritt tur i terrängen och så har jag haft besök av Millan och Karo som kom och hälsade på Ellu! Så dagen har gått snabbt som vanligt! Och vilket härligt väder vi fått idag! Inte kan man ju sova bort en sån här dag!

Imorgon SKALL jag fylla ute boxarna, rida 3 åringen och kanske Lalle?

unnamed (14) unnamed (15)

Annonser

4 reaktioner på ”Ypäjä tävling och helg firas

 1. Grattis Heidi att du slapp med till Amateur Tour! Nu ser du till att komma ända till finalen ☺️👍🏿
  Ni kommer se fina ut på den stora arenan med Pampas!
  Hade önskat få Jojo dit men tyvärr gick det ej som planerat detta år. Kanske nästa år (om hon går tom).

  Gilla

  • Vi får hoppas på det bästa. Fast Pampas är stabil så är det här endå en helt ny situation och plats så vi får se hur det går. Med rätt ryttare så är det nog inga problem för Jojo att ta sig dit!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s