Löshoppning

Tuikku, Pippi, Macarena, Stella , Elli och Codon har alla löshoppats idag. Kirsi har filmat så bara hon fixat klart filmen så skall ni få se den här. Kort och gott så skötte alla sig bra förutom Elli. Eller hon skötte sig utmärkt även i början och sen plötsligt klickade det och hon hoppade inget mera!? Vet inte om jag skall säga att det var sto funderingar el bara Elli funderingar. Hon låste sig helt. Och sen när hon hoppade så hoppade hon rakt in i hindret…flera gånger om..Det hade ingen skillnad fast jag sänkte hindret mer och mer!! Vi slutade sen genast då vi fick henne över utan att dra allt med sig.

Hindrena lämnade jag kvar för jag kommer inte lämna det så här, imorgon kommer Monica och hjälper mig för att reda ut vad problemet är! Hoppas på en bättre Elli då. Har verkligen ingen lust att få en till häst som har noll självförtroende vid löshoppning. Pampas och Lalle är båda såna som hatar att löshoppa. Dom båda behöver ryttaren för att vilja och våga hoppa. Och det har tagit tid att få Pampas att älska att hoppa som han gör idag! Lite samma grej med Lalle, han behöver få självförtroende från ryttaren! Så inte en till tack!

Med Tuikku hoppade vi höjdrekord, hela 80 cm! Pippi fick hoppa upp till 1,20cm. Macarena hoppade åxå bara 80 cm då hennes bakben är dåliga, jag vet inte hur dåliga dom är så körde på säkra sidan med henne. Hon tyckte det här var jätte roligt och hon var väldigt sammarbetsvillig! Sen var det Stella!! Fina fina Stella, som vanligt ♥ Som hon hoppar!!! jag slutade när hindret var 1, 05 cm. Elli var som sagt bra i början men sen…??? och till sist var det Codons tur. Han skötte sig åxå otroligt bra, fast han blev ensam kvar på plan och alla andra gick bort så hoppade han snällt det vi bad om. 80-90 cm var oxern när vi slutade!

I väntan på filmen så lägger jag upp två bilder.

12041159_10208235230788577_58851443_o 12059551_10208235139466294_1677133807_o

Hästarna är plockade rakt från hagen, därför så rena hästar 🙂

Annonser

7 reaktioner på ”Löshoppning

  1. Fina dom är ❤ Alltid knepigt när dom inte vill hoppa. Både Mellizza och Meciliah är också hästar som behöver mycket stöd från ryttaren/föraren.. Hos Meciliah fungerar det om man hoppar med.. men vem kan nu börja göra et på högre höjder..

    Gilla

  2. Stella är så jätte fint och hoppar duktigt. Elli är så snabb att jag måste bromsade video beskriving två gånger. 😀 Elli är än rakett, faktiskt snabb hästen. :O

    Pippi är sönt gammal häst, hoppar fint och gladade från löshoppning. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s