Vilken höstdag

Ettans paus! Energi dricka, sol varmt och hästarna som betar/äter som utsikt. Stålle ligger och vilar bakom mig. Hösten när den e absolut som bäst. Jag har varit iväg och rida 3 åringen idag, mokat spån och fyllt på mat lagren åt hästarna.
Jag öppnade upp lösdriften åt Elli och Lalle samtidigt. Elli tyckte d va jätte roligt att gå in och ut. Lalle fick stöt och ha int våga gå in ännu. 😄 han är sån fegis medan Elli är precis tvärtom. Jag ska longera Elli senare idag hade jag tänkt, Macarena ha tappa en sko och får den påslagen senare idag. Hon är specialskodd och får inte göra något utan skor. Så jag byter ut
Macarena mot Elli idag.
Pausen slut. Arbete fortsätter. Helt onödigt inlägg men ville bara kika in och säga hej!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s