Hipposport

Nova hade som sagt tid till Hipposport för sadelprövning idag. Och VILKEN sadel han fick med sig hem!!! En Devoucoux dressyr sadel.!!! Urläcker! A-R provade 3 st olika, alla satt bra men den här var överlägset den bästa. Hon satsar verkligen på Nova och vill att allt är perfekt. Jag såg på när hon test red sadlarna och hon har jobbat med Nova ser man, han har fått en kraftigare trav och galopp! Eftersom dom var inne i manege så blev bilderna bara skit tyvärr. unnamed (33) unnamed (32)

Andra bilden har Nova bara 2 ben 🙂

Hela sadelprovningen tog en par timmar, sen var vi ytterligare en timme där, jag gick och betade med Nova medan A-R matade sin baby och bytte blöjan. Det var tur för mig så jag fick lite tid med Nova! Inte kan jag annat säga än att han är otroligt fin, jag har nästan glömt bort d. Och han är stor 🙂 mycket högre än va Pampas och Lalle är! Tänk såna små saker som man inte tänker på när man har dom varje dag hos sig, som man sen ser med helt nya ögon när dom varit borta en tid.

Jag ger 10 + åt Hipposport för deras sadelprövningssytem. Plus att jag fick privat shoppa efter stängningsdags och hade hela butiken för mig själv 🙂 Enda minuset är att dom skall ha över priser på allt där 😦

unnamed (31) unnamed (34) unnamed (35) unnamed (36)

Kolla den här kroppen!!! ♥

unnamed (37)

Anna- Riikka och Nova

unnamed (38) unnamed (39)

Annonser

4 reaktioner på ”Hipposport

 1. Hipposport är ganska dyrt men dom har oxå service som inte finns på så många andra ställen, dessutom ett stort urval/lager. Sånt kostar, tyvärr. Om man köper sadel i samband med provningen kostar själva utprovningen inget ( kanske med dom billigaste sadlarna).

  Gilla

  • dom har verkligen ett väldigt bra urval och servicen är super. Att sadlarna kostar kan jag förstå, men att resten av butikens urval är överpris tycker jag inte är ok. Fast dum är den som betalar, inte den som ber om priset 🙂

   Gilla

 2. Jag vet inte helt säkert för jag vet inte vad andra butiker tar för begagnade sadlar, men om du skulle köpa privat samma sadel som hipposport har så tror jag nog deras i butiken är lite dyrare. I och med att du beställer en sadelprövning så kostar ju även det. Om du köper en sadel i samband med prövningen så får du rabatt tror jag. Sen har dom ju märkes sadlar i olika prisklasser, allt från under tusen€ till flera tusen! Jag skulle göra klart från början när man far dit vad ens budget är och fråga om dom ens har sadlar i den prisklassen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s