Vem är vem?

Jag ser inte skillnad på Lalle och Elli då jag står en bit från hagen. Jag har dålig syn på långt håll, men dom är åxå väldigt lika. Ligger någon av dem och sover är det omöjligt att se vem det är uppe från huset. På nära håll ser man ju att Elli är tjockare och har vitt i pannan. Hon är dessutom större. Men inte på håll, inte med mina ögon.

unnamed (11) unnamed (12) unnamed (16)

Två andra som påminner om varann är Nova och Elli, dom har exakt samma ryck och knyck, det har jag sagt tidigare. Men att dom står på samma sett och har samma uttryck kommer att synas mer och mer allt efter att Elli blir äldre. Nog är det en Nova 2.a!

unnamed (2) unnamed (8)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s