Lata dagar

Här slappas det ordentligt, hästarna ligger alla tur vist, samtidigt ,och nästan på varandra emellan åt. Härligt väder så jag förstår dom, även om det imorse nog var allt för kallt redan enligt mig! Vantar är redan ett måste och Lacosten hamnar jag snart byta bort till tjockare skor. 😦

unnamed (11) unnamed (6) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (2) unnamed (12) unnamed (1)

Det är bara Ellu och Pippi som är kvar på betet nu och går ute hela tiden. Idag skall jag börja jobba med Stella åxå…bara hon sovit klart 🙂 Med Pampas har jag börjat träna kondisen. Eftersom älgflugorna nu minskat  el t.o.m förvunnit helt så kan jag börja fara i skogen igen. Jag galopperar och skrittar vart om varandra och jobbar honom i lättsits i låg form så gott det går. Inte så lätt alltid då det alltid finns något som man måste titta på och lägga upp huvudet för!

Hästpresentation del 3.

häst nummer 4- Connemara valack 3 år. Har ridit den 1-2 ggr/v. I början på åkern/ plan och nu senaste gångerna i terrängen. En häst som bär sig själv och har en naturlig talang att jobba rätt. Lätt i handen och lär sig snabbt, som ex, jag skulle på skoj prova ett galopp ombyte när jag bytte varv och den kom som ingenting. Skänkel vikningar går åxå bättre än det borde 🙂 En naturbegåvning!!

12011292_10207265631149443_1247421065192087634_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s