160cm

Stella är nog om inte exakt så åtminstone mycket nära 160 cm hög! Mätte med mina egna mätningar så det är inte helt pålitligt men inte är det långt ifrån! När jag står bredvid och borstar  så får jag sträcka på armen för att nå upp på baken!  Som tur tror jag inte hon kommer växa så mycket till mera. Kanske en cm el två. Bara hon inte blir större än 165 cm så är det bra! Splinter var just under det och han var ännu ok att rida för mig! Dessutom har hon en sån otrolig resning som får henne att se ännu större ut. Vacker som dagen är hon och riktigt ögon godis!

unnamed (43) unnamed (14) unnamed (15)

Annonser

4 reaktioner på ”160cm

  1. 🙂 nå inte vet jag nu jäkla fint men jag klarade ju av henne 🙂 Jo tror åxå att när man växer med henne och formar henne så skall det nog gå bra! Ovant såklart då alla andra mina kommer ha mindre rörelser än henne men det SKALL gå!!

    Gilla

  2. Jojo är ju 165cm och du red henne så jäkla fint. Tror inte sista slutligen höjden på hästen har så stor betydelse utan mera är den tung att rida, jobbig att få fram, hård i mun osv. Så när du själv rider in Stella så kan du ju undvika allt sånt där ”skit”. Tror hon kommer bli jädrans fin som vuxen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s