Bekymmer

Klippa el inte klippa före Horse Show!? Det är mitt bekymmer. Jag skulle helst inte göra det då jag vet att jag hamnar klippa pånytt snart om jag gör det nu, plus att det är så fint väder att jag hade gärna låtit Pampas gå utan täcke så länge det går. Sen då regnet börjar hamnar jag endå täcka så sen är det sak samma. Men nu dom här fina dagarna njuter han nog att gå nakupelle! Och skall jag klippa måste jag gör det nu, typ imorgon så att han inte ser så ny klippt ut före tävlingarna. Det är inte snyggt!

Men sen tillika är det inte heller kiva om han blir jätte svettig under tävlingarna. Han är ännu korthårig, riktigt kort, men det skulle vara typiskt att just en par dagar före så börjar pälsen växa och sen får jag panik med klippandet! Så what to do?

_full

Annonser

2 reaktioner på ”Bekymmer

  1. OK! jo jag skall nog klippa honom! Jo om det är sol klarar han säkert att gå utan täcke. Dessutom hade jag han täckt på natten endå när det var flera minus ute. Jag har dörrarna på vid gavel i stallet så det e samma temperatur som ute. Så i princip blir det inte något mera jobb!

    Gilla

  2. Klipp! Har haft flickorna klippta i en månad redan och skall snart klippa dom på nytt, kommer sen antagligen att låta pälsen växa till sig tills det blir riktigt kallt i början av året 🙂 Och även om du klipper kan han ju gå näck på dagarna om det är fint väder, inte dör han av att gå naken några timmar om dagen då han ju ändå står inne på nätterna när det är kallare 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s