Vermo

vi hade tid 11.30, först en timme senare slapp vi in, sen stod jag ännu en kvart där inne å vänta.. Blä fö sånt. Fick höra att dom var underbemannade. Tur hade jag en lugn häst med mig. Macarena var så lugn att veterinären undrade om hon redan fått lugnade😀  hon lär bli så genast då hon kommer in i kliniken. Ägaren var på plats första timmen, men eftersom dom va sena en timme så måste hon åka precis när det va vår tur. Jag fick assistera ägare och veterinär assistens. Macarena har en tand som måste tas bort, en på ett jäkligt ställe dessutom. Så nu är det antibiotika och sen vermo igen om två veckor.

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s