Traven med stort T

Såklart hade ju Stella fatta en aningen från senaste gången vad galopp betyder. Hon lär sig snabbt.!! Jag fick Monica att filma idag när jag longerade, jag skulle få traven på film och hade förberett mig att springa. Eftersom jag inte vill ha dom att fara runt på en liten volt försöker jag springa med så jag undviker att dra i linan. Ju större volt dess bättre nu i början. Men nu gick det ju mycket lättare än senast såklart. Hon fatta galopp nästan genast, men bröt ganska ofta så då kom det lite trav ut av henne. Å det fick vi på film!!

unnamed (2) unnamed (1) unnamed (5)

Det ser så lätt ut när hon travar, hon svävar fram, nästan som en trav häst 🙂 Det ser inte ens ut som hon behöv ta i hemskt mycket. Men lite svettig blev hon nog så lite tungt va det väl!

Igår tog jag Elli till åkern och skulle lära henne galopp kommandot. Det gick betydligt lättare, men nog kom det ganska fin trav fram där åxå emellanåt. Men inte kan det ju vara för lätt med Elli heller, när en sak funkar så måste en annan vara svår. Som att hoppa över ett dike!! som vi nog gjort tidigare… hon skulle fan i mig inte över. Tur hade Stella precis ridit klart Lalle så hon kunde komma och hjälpa mig. Efter lite protester av Elli så kom hon över. Jag skratta åt situationen då ena kommer hur bra som helst över diket men sen har problem att fatta galopp medan andra har lätt med galoppen men svårt med diket…hästar..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s