New helmet

Hittade billigt så kunde inte låta bli 🙂 Jag är jätte kinkig med hur hjälmen skall ligga på huvudet. Jag vill ha såna där gammal modiga som kommer ordentligt ner på huvudet. Jag gillar inte dom nya modellerna som ligger ”uppe på huvudet” och ser ut som cykelhjälmar. Den här köpte jag på chansning och hade tur att den passade.!! Gillar den redan!!

unnamed (10)unnamed (11)

Dessutom har den lite lyxigare remmar som är gjorda av läder och är väldigt mjuka och behagliga. Att det blev brun beror på att det var enda som fanns kvar. Men jag har ju bruna stövlar åxå så det gör inget! Nu kan jag växla mellan brunt och svart i utrustningen 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s