19.10-15

Imorgon skall jag testa på något nytt igen, jag skall rida ut med Lalle och ta Elli som handhäst. Jag var snäll och lät Stella prova på att ha Elli som handhäst här om dagen när hon red Lalle 🙂 jag fråga om hon kunde tänka sig prova på åkern om det alls går att styra Lalle med Elli bredvid. Det gick helt ok så imorgon skall jag testa fara på vägen lite. Borde dra på mig en sån här om jag skulle ha!

176790

Eftersom Macarena inte går att rida just nu, som för övrigt suger lite då jag just fått upp kondisen på henne, måste jag prova andra alternativ så jag får flickorna motionerade. Att longera hela tiden är ju inte så hållbart! Jag vågar inte ta Stella med me Lalle men det skulle kanske gå med Enzo. !!??

Idag fick Stella hoppa i lina lite grann, mina övningshinder som var kvar på plan sen fredagen kom igen till användning. Jag hade sänkt dom till 50 cm färdigt så jag kunde hoppa dom med Pampas och det var passlig höjd för Stella åxå..el egentligen för mig så att jag kunde ta mig över dom! 🙂  Jag hoppade första gångerna själv över och Stella kom efter för att visa henne va hon skall göra!

unnamed (12)

Annonser

3 reaktioner på ”19.10-15

  1. Jag tycker det är ett bra sätt att visa vad den skall göra plus att det funkar som en sorts tillit, att dom litar på att komma dit jag går! gäller även sånt som att hoppa diken, gå över främmande saker o.s.v

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s