Vilket par!

Det gick över mina förväntningar att rida med Lalle och ha Elli som handhäst, guud va duktiga dom var. Jag skritta och trava, t.o.m långa sträckor åt gången. Lalle var lugn och tålamodig när Elli lite försökte bita honom i öronen! Inte skulle jag ha trott för två år sedan när det var Lalle som var handhästen att han skulle vara ”ledarhästen” och göra det så här fint idag.

Om jag nu skall hitta något dåligt med det hela så är det att Elli går fortare än Lalle och det betyder att jag får bromsa henne nu som då. Det är betydligt lättare när draghästen går snabbare och Elli får trava fast om hon blir efter! Nu måste jag hitta en häst som jag kan ta ut Stella med åxå, kondisen har blivit mycket bättre åt Elli sen jag gjorde det här första gången. Stella har ju inte sluppit ut en enda gång ännu så hon är lite efter i schemat!

unnamed (13)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s