21.10-15

Dagen före tävlingarna och jag har inte ens hunnit tänka på när vi skall starta imorgon! Idag har jag eftermiddagsturen i butiken, och inte nog med det så kom det lite extra ”jobb” på sidan om mitt eget där hemma. Det fick mig att tänka på att om det skulle hända mig, det som hände C. Shit va man plötsligt blir handikappad och inget är förberett. Så man borde alltid ha färdigt i stallet en karta på var alla hästar står, i vilken box och hage. Plus att främmande vet vilken häst är vilken om det skulle bli så att nån måste rycka in! Ofta i stora stall där det är många olika som gör olika turer så finns dessa system och kartor uppritade. Men inte alltid nödvändigtvis i små stall. Om det skulle gå så tokigt att man blir medvetslös så man inget kan berätta om stallet och skötseln så borde det finnas allt till pappers, mat, täcken, I vilket ordning skall hästarna in/ut. Finns det någon hingst i stallet som man skall akta med att göra si och så med o.s.v. Ja ni fattar ide`n!?

Jag hann iallafall ut med Pampas på en liten länk idag, svansen tvättade jag färdigt och packade bilen. Ikväll skall dessutom pappa ha traktorn vår för att köra båten till Karis så det betyder att vi är traktorlösa enda till Söndag. Så idag var det dessutom att se till att alla har hö och vatten tankarna är påfyllda.

Som inte det här skulle räcka så skall jag mellan varven hinna plocka ner betes banden. Betena skall plöjjas i år! Det här har jag nog vetet om länge redan men inte fått det gjort tidigare och nu blir allt på varann sen!

Ikväll när jag kommer hem måste jag sätta mig ner och planera morgon dagen. När skall vi fara? hur tidigt måste jag gå ut för att hinna fixa stallet? Pampas måste hinna ut i hage före så han får kisa. Är det rusning i Hesa imorgon bitti? hur mycket tid skall det gå till körandet…bla, bla bla!

Just det ja och så har ”jag” sålt en häst åxå! Jag skall berätta mer en annan dag!

unnamed

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s