Horse Show Fredag!

Bättre tur idag, bilen laddade båda vägarna och ingen krock på vägen, bara lite stopp blev det inne i stan i trafikljusen, men vi var framme i tid endå! Idag startade jag som första häst, det var 3 ponnin före mig så jag fick nästan börja värma upp genast. Det var tidsklass idag, 10 hinder som skulle ridas felfria och med bra tid! Banan var svårare idag än igår. Pampas var spänd idag, vi hoppa banan felfritt men med en dålig tid. När han är som han var idag, spänd och het så blir hans galopp kantig, och jag kan inte jaga på honom för då hålls han inte i händerna. Han hoppa bra men galoppen mellan hindrena var dålig och jag fick bromsa mycket så tiden blev dålig..tyvärr. Igår hade vi snabb tid men 4 fel. Idag var det noll bana men dålig tid. Skulle vi haft gårdagens galopp och dagens 0 fel så skulle det varit toppen 🙂 Men jag är jätte nöjd! Det gick jätte bra och nu är det perfekt att låta Pampas få en hopp paus över vintern. Jag har bestämt mig att jag inte kommer tävla honom alls nästa år. Jag skall ta en paus från tävlingarna med egna hästar. Har sprungit omkring på tävlingar så många somrar nu att det gör bra med en paus, sen blir det att börja med Stella och Elli igen följande sommar !!

Lägger igen upp både Marie och Stellas filmer. Då ena är på närmare håll och andra ser man helheten bättre. Man ser tydligt att vi inte har lika bra flyt som igår, inte säger jag att det var dåligt men det var inte lika fint som på Torsdagen 🙂

På Söndag skall vi åka in på nytt men utan häst och bara sitta och ta det lugnt. Expon måste vi ta en bättre titt på åxå. Den var större än jag trodde den skulle vara. Om någon har bilder från Torsdag och Fredag får ni gärna tipsa mig om var jag kan se dom!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s