On the road again

lägger in det här på nytt eftersom texten tydligen blivit borta! Jag har varit i Vermo hela dagen med Macarena. Bloggade från telefon när jag väntade och det har tydligen inte lyckats så bra! Bilden kom bara upp. Tar bort det andra inlägget!

wpid-wp-1445867670567.jpeg

Idag skulle tanden dras ut och det for hela dagen till det här. Jag har gått omkring i Sello en stund men har tappat ivern för att shoppa sen jag började handla allt på DinoDina. Underkläder är det enda jag handlar på Cubus. Hittade min favorit BH i nya färger så då blev jag glad! 🙂 Sen åt jag en redig lunch på RAX, pizza, lasagne, sallad, taco och kyckling!!! Allt för 10 €!!

På Vermo stod jag en stund och juttade med butiks ägaren i Vermo butiken, det visade sig att hon varit till stallet här bredvid oss och visste var vi kom ifrån 🙂 värden är liten!

Nu skall Macarena stå ytterligare en vecka och sen får jag börja rida henne igen. Jag tänkte prova hackamore på henne först, men jag misstänker att hon kommer vara ganska het så får se hur det går. Skulle kanske kunna löshoppa henne lite på Onsdagen när jag tänkte löshoppa Elli och Stella!?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s