Vem är såld?

Jag nämnde ju att jag sålt en häst. Det är inte Nova som så många varit rädda för, och det är inte heller Lalle, än så länge. Lalle har hittat sin ryttare men han är fortfarande min 🙂

Hästen som är såld är Splinters Jackpot, han flyttade förra helgen till Sverige. Han skall bli dressyr, hopp och distans häst!! Nu är det ju inte ordagrant jag som sålt honom, men i pappren stod jag fortfarande som uppfödare och ägare och därför var det ju på ett vis jag som sålde honom. Jag har inte gjort något annat än skrivit på några papper och gett passet åt Maria så hon har kunnat göra affären!

Så nu får jag bara önska lycka till åt nya ägaren och hoppas på att vi får se fina tävlingsresultat i framtiden! 😉

unnamed (18) unnamed (10)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s