Morning

Jag är så fruktansvärd stel och sjuk i hela kroppen efter min ritt på Tisdagen. Jag red en ”vild” ponni som inte ville släppa ner mig från ryggen förrän efter en ritt på 2,5 timme..Jag måste väl konstatera att jag inte är lika vigulant som jag var för 10 år sedan. Att återhämta sig tar längre. Det går bra så länge jag är igång,men sätter jag mig ner för mer än några minuter så är det kört. Ryggen är värst, benen och armarna har återhämtat sig bäst.

Igår fick Pampas vara ledig och Stella och Elli löshoppade jag med hjälp av Monica. Idag måste jag tyvärr släpa mig upp på Lalle för vi skall hoppa honom med Stella. Pampas borde absolut få komma ut han med. På Lördag har vi, Stella, Lalle och jag tävlingar och jag hoppas jag är bättre tills dess 🙂

unnamed (1)

Macarena fick löshoppa lite hon med igår. Hon tyckte det var kul att komma ut och röra på sig, hon har ju stått i två veckor nu. Jag har haft henne nu som då i beteshagen på dagarna för att hon skall få röra på sig lite mera, men ett behov av att jobba har hon helt klart! När jag tar upp Elli för att rykta gnäggar Macarena alltid, som om hon skulle vilja komma med ut med oss! Snart igen!!! snart!!

Annonser

3 reaktioner på ”Morning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s