Halloween och Billnäs tävlingar

1743472_338972296285220_6018538704579519634_n

Stella och Lalles bana var mycket bättre än senaste tävlingen, dom kom igenom hela banan med endast 4 fel. Endå var den här banan mycket svårare än i Lojo. 6 första hindren gick som på räls, sen var 7 ans hinder av någon orsak farligt så han stanna där. Sen for han igen vidare till sista hindret snällt och modigt! Från två vägringar och uteslutna till en vägring och totalt 4 fel är en mycket bra förbättring! Heja heja!!!

unnamed (2)

Stella och Lalles bana, filmat av Monica

Sen var det min tur, jag red inte så mycket, hoppade några hinder bara och lät han galoppera lite mer istället. På uppvärmningen lyckades jag laga ännu mer ont i ena benet åt mig, så nu är jag igen invalid. Jag pina mig att rida endå och vi kom igenom banan med resultatet 0-0!!!! Idag kan jag erkänna att jag var helt säker på att vi inte tar oss igenom banan. Dom hade lagt till en våg under ett hinder, vi har aldrig hoppat hinder med något under tidigare. Bara vanliga hinder hittills. Sen hade dom lagat 6.ans hinder från en oxer till en trippel!! Åxå helt nytt för Lalle. I omhoppningens första hinder hade dom vatten mattan bredvid hindret och under hindret låg det ankor!!! Jag trodde ju inte jag skulle komma så långt men Lalle överraska mig och hoppade alla hinder. På vågen tveka han lite nog men han hoppa!!! Dessutom kändes han så avslappnad att jag kunde låta honom galoppera mellan och över vissa hinder. Det var åxå ett framsteg!

Jag är väldigt stolt över vår bana el över Lalle rättare sagt!, här ser ni den som Monica har filmat

Tyvärr gick Lalle och förstörde vår perfekta dag, när vi skulle fara hem skulle han inte in i bilen!!! WTF lixom??? Vi hamna ta till hårdhandskarna för att få in han. NOT OK!! Vet inte va det flög i han, han har gått in hur fint som helst hela tiden sen han kom hem. Så nu bestämde vi att vi åker nästa helg till galoppbanan med honom bara för att öva lasta. Enzo kommer med som sällskap bara för att han skall tycka det e roligt.

Trevlig Halloween allesammans!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s