Jepa timme med Pampas

Jag visste att jag hade en rostig häst, men så här rostig som han var idag på Jepas timme var fruktansvärt!! Fy usch vilken piss timme och skit känsla! Ingenting funkade, inte vanlig samlad trav och galopp, inte skänkelvikningar, ingenting!!! Buhu det e så man skulle vilja gråta. Allt vårt jobb från förra vintern och våren är borta. Tack vare att jag slappat med dressyren på sommaren 😦

Jepa sa åxå att så här dålig har hon aldrig sett Pampas! Hon kände inte igen honom alls 😦  Nå men nu är det slut semestrat, redan nästa vecka kommer hon igen och jag tänker ta Pampas istället för Lalle. Stella red Lalle idag för Jepa! Deras första gemensamma timme och dom fick godkänt!

  

Annonser

8 reaktioner på ”Jepa timme med Pampas

  • jo, jag trodde inte det skulle va så här paha, fast vi tränat på kondisen massor så orka han bara inte jobba här på plan! Pampas är ju dessutom lång i kroppen så det är inte naturligt för honom att gå ihop som ett paket, utan man får faktist jobba för att få han så!

   Gilla

   • Breeze är precis lika. Så fort jag slarvar med dressyr träningen och inte rider igenom henne så blir hon lång styv och stel. Så jag har fått lära mig den hårda vägen att vara sjukt konsekvent 🙂

    Gilla

 1. Jeei… 🙂 men så jäkla ont jag har i benen redan, kommer att vara döden att stiga upp i morgon… Pampas får du snabbt slipad igen! Säkert bättre redan nästa gång på Jepas timme.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s