En bättre dag för Pampas

Det var inte alls lika illa med Pampas idag som igår, jag red ganska långt lika som igår men inte lika länge. Jag red tills jag fick igenom varje sak och slutade genast. Endå blev han så svettig så jag måste duscha av honom. Måste nog klippa honom här någon dag. Samma Lalle måste klippas, han har nu först börjat bli långhårig och det märks i ridningen genast!

Jag har åxå hunnit rida Macarena idag och hade Stella med som handhäst. Det gick jätte bra men Stella tyckte inte det var speciellt roligt 😦 Hon var inte alls så ivrig som jag tänkte hon skulle vara. Jag tog en kort galopp på åkern och då vaknade hon lite till liv. Undrar om underlaget har någon betydelse? Hon blev värkad igår och det kan ju vara hon ömma i fötterna på sandvägen? Macarena blev helt genom svettig av vår ca halv timmes runda, hon lär alltid svettas otroligt mycket, men det här överraska mig. Hon skall som tur åxå klippas i nästa vecka! Huj jag hatar svettiga hästar..det är äckligt 🙂

Även Elli har motionerat idag, med sadel och stig lädren nere longerade jag på åkern. Övade galoppera på volt, det gick bra men en till genom svettig häst. Elli är endå korthårigast av dom alla, men det var ju nog väldigt varmt idag i solen. Så hon fick åxå en varm dusch efteråt. Sen fick hon gå ut med Fleece täcke i lilla sandhagen tills hon torkat..Vi är inne i November och vädret är soligt och fint! Helt otroligt härligt! Hästarna kunde i princip kunna gå ute på bete ännu, det finns många som gör det t.o.m. med hö på sidan om då såklart, när har det gått i Finland senast att ha så?

unnamed (14)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s