😔

Minns ni att jag sa att det Ă€r nog Ă€r för bra för att vara sant med det nuvarande hĂ€starna hĂ€r? Jag hade sĂ„ rĂ€tt tyvĂ€rr. Det var för bra för att vara sant 😒 tyvĂ€rr slutar det mycket vĂ€rre Ă€n jag kunnat tĂ€nka mig dĂ„…jag sĂ€ger inte mer nu men ni kommer förstĂ„ snart…

Lalle klippte jag idag, han Ă€r inte klippt sen han bodde hemma senast, alltsĂ„ för tvĂ„ vintrar sedan. DĂ„ var han ju livrĂ€dd för klippmaskin och jag fick muta me morötter för att han skull stĂ„ still. Det har hĂ€nt lite sen dess, han har mognat, han har lĂ€rt sig att allt jag gör Ă€ter inte upp honom 😀 han var jĂ€tte duktig, lite spĂ€nd nog men han var inte rĂ€dd som tidigare. Han visste vad jag gjorde! 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s