Lalle& Enzo på galoppbanan

Jag slänger in ett snabbt inlägg före jag drar iväg på jobb. Vi var till galoppbanan med Enzo, Kaisa, Lalle, Stella och jag själv i förmiddags. Enzo får inte springa hårt men han var med på skoj skull bara, dels lite för att Lalle inte alltid skall behöva åka ensam. Lalle började bråka igen när vi skulle ha in honom i släpet, gick på sidorna av rampen och sånt där barnsligt, jag tror han testar Stella lite. När jag tog tag i grimskaftet kom han genast in. Men det förvånar mig endå att fast jag står bakom honom med spöet att han endå väljer att bråka. Nå på hemvägen sen så gick han raka vägen in så som han alltid gjort, med Stella som höll i grimskaftet. Men nu sa Stella åxå att hon var mycket strängare och var beredd på att han skulle dra på sida! Kanske det räckte och Lalle kände det på sig!?

Jag skrittade fram tillsammans med Enzo, även travade lite med honom, sen for vi iväg på egen hand. Jag hade väntat mig att Lalle inte ville gå ensam när Enzo blev bakom, men han for modigt runt hela banan flera gånger. Till sist lät jag hann galoppera på i egen takt och sen manade jag på honom lite. Han sprang så gärna! Men det mest positiva är att han stannar genast när du ber, även om han springer fort! Med Nova kan ta det ta ett helt varv förrän han lugnar ner sig och saktar farten 🙂 Pampas är lite lika, när han en gång kommit upp i högre tempo stannar han inte så där bara.

Idag var Stella med och såg på hur det går till, nästa gång skall hon rida och jag se på 🙂 här är en kort film snutt när Lalle sträcker ut!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s