Jepa: nå nu känner jag igen honom

Yes yes yes, Pampas har fått tillbaka sin dressyr touch! Jag kände allt efter att timmen löpte på hur han kom tillbaka. Jag har ridit 3 ggr ”dressyr” sen förra Måndagen, vi har tränat och tränat och det har gett resultat! SKÖÖÖNT! Jepa var glad, Pampas var glad ja alla var vi nöjda 🙂

Det var en bra timme annars åxå idag, den var annorlunda och mera min stil på lektion måste jag säga. Det hände mycket hela tiden och vi gjorde mycket olika saker, galopp ombyten, förvänd galopp, ökningar, skänkelvikningar, galopp- skritt, skritt- galopp o.s.v.. Pampas slängde med frambenen i ökade traven och Jepa njööt!!

Men synd är nog alltid med Pampas att han stör sig så på den andra hästen som är med, idag Tuikku. Han kan inte koncentrera sig om nån kommer för nära. Hela ridningen blir förstörd 😦 Det här är bara på hemma plan och bara med valacker, men det är inget jag kan göra något åt. Jag skulle ju såklart gärna rida privat timme men det blir för dyrt. Tur så är man alltid ensam inne på dressyr banan så det är inget jag behöver stressa över OM jag skulle tävla någon gång.

gammal bild

11076116_806387729446843_1260912391_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s