Ny rutt samt lång rutt

Red rutten runt grann stallet, Börjes länken som vi kallar det. Det var första gången för både Macarena och Stella som var med som handhäst. Det är inte egentligen så lång länk, el med vanlig takt 40 min men för dom här två var det långt. Stella blev trött på hemvägen, Macarena var inte trött men som hon svettas. Herregud, måst bli av med pälsen!! Dom var båda super duktiga! Och Stella var mycket mera frammåt och glad idag. Det var nog hovarna senast som gjorde att hon var trög! Får se nu imorgon el över morgon hur Stellas ben är, ifall hon alls klarar av att gå på sand väg??!!

unnamed

Jag har haft några mornar problem med att få in Codon i hagen!! Han går snällt enda till porten och sen börjar han backa. När jag säger till så går han över mig. Igår tyckte jag att nu får det räcka, så jag ”skolade” lite på honom. Han skall gå fram när jag smackar och stanna när jag stannar o.s.v. Idag hade jag en väldigt lyhörd häst som gick snällt in i hagen 🙂 Han är smart som lärde sig med en gång.. knack i trä såklart så det inte händer igen 🙂 Man kan både gilla och nästan hata unghästar. Det är så fruktansvärt irriterande när dom bara bråkar men sen så härligt när man ser hur dom lär sig!!!

Annonser

En reaktion på ”Ny rutt samt lång rutt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s