2 saker

Verkligen värt att ta upp 🙂

1. Jag har köpt en ny sadel…..igen!!! Kunde inte låta bli då den är i Finland och är ”mitt” märke. Dom är svåra att hitta och dessutom kostade den skit och ingenting. Det är en lika dan som Elli har, alltså Pampas gamla. Den här är lite mer sliten men dom är sååå gudomligt sköna att rida i så kunde inte låta den gå förbi. Dessutom om Nova kommer hem så har jag ingen sadel åt honom eftersom jag sålde den för en tid sen!

2. Jag har gått upp i vikt!!!! hela 3 kilo. Jag är 800 gram ifrån att väga så mycket jag vägde när jag bodde i Sverige. Å så mycket har jag aldrig vägt. Otroligt! Min vikt har stått still sedan 2003. Det har inte varit någon skillnad vad jag ätit el alls ätit. Den har hållits på samma ställe! Mig veterligen har jag inte ändrat på något så det måste vara ålders kilon 🙂

Det var Petri som skulle väga sig igår, han hade gått ner så mycket att han bad mig väga mig för att kolla om vågen stämmer.! Har inte vägt mig på närmare ett år och fick faktist lite chock…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s