Måndag

jag har klippt Macarena i all evighet känns det som, hästen hade mer hår än vad som är möjligt! Dessutom var hennes klippmaskin inte den bästa om vi säger så….

Kolla på den här högen!!!

.d05d33da-999e-42ca-ba6e-ca12f2c2b1b2

När jag klippte Pampas kom det 1 sån här skit skyffel med hår. Av Macarena kom det 3!!!!

4c2b0dcd-a7cd-40b2-b9f2-aed7e27a07de

Marie löslongerade Pippi idag och då tänkte jag att kanske jag skall göra det med Pampas åxå. Han löd precis lika bra som med lina. Ibland kan han känna sig lite vild och fri när jag varken hade träns el pessoa selen på. Men han lyssnade helt och hållet på mig och följde mina rörelser! Vände jag vände han. Stanna jag stanna han o.s.v.. För att vara hingst tycker jag han sköter det väldigt bra.!

12244071_519957674837713_1667486914_n

Sen var det ännu Stellas tur att longeras. Övar ännu galopp med henne. Hon har jätte svårt för att galoppera. Hon vill inte ens som handhäst ta galopp. Hon travar hellre. Nu har hon fattat vad ordet galopp betyder och lyder när jag ber galopp.- MEN hon far bara ett halvt varv och sen bryter hon. Skulle vilja att hon tar ett helt varv. Så vi har lite kvar att öva på ännu! Senast jag longerade Elli klarade hon av 2 hela varv på volten i galopp, utan att rusa el bryta av till trav emellan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s