Den där besvärliga önskan

Jag har en dålig vana och det tror jag att jag delar med många. Man är aldrig nöjd. Jag vill alltid ha lite mer el lite bättre. När jag fått det jag vill ha så skulle man ju tro man vore nöjd. Jo kanske för en tid, men sen kommer det sakta något du igen vill ha..Säg nu att jag inte har fel! att ni har lika ibland.??

Det kan vara nytt träns, ny sadel. nya kläder….NY HÄST??

Jag har 5!!!! hästar och jag blir fortfarande sjuk på en 6 när jag ser på hästar i Sverige. Jag har ju fortfarande inget fullblod 😦 ush jag skäms att tänka så. Jag borde ju verkligen vara glad som jag har det. Och jag är glad över att kunna ha så här många hästar! Tro inget annat heller!! Men en sak saknas oberoende..

Den där känslan efter Splinter ligger så djupt, någonstans hoppas jag på att få en liknande häst ännu. Och bara för att det är ett fullblod så behöver ju inte betyda att det blir en Splinter. Men det där suget vet ni. Nu har jag dessutom hittat två som påminner om HAN. Jag går helt och hållet på utseendet här!! åxå helt dumt, jag vet. Men det var ju så jag fick Splinter!!!

Jag trodde faktist mitt ”sug” skulle försvinna när jag fick Stella och Elli…men det vill bara inte ge med sig! Fan åxå…

Nu är ju problemet det att jag just har så många hästar, skulle jag bara ha 2 el 3 så skulle jag inte behöva ha så dåligt samvete. Men har man 5 så köper man inte en till så där bara. Nu skall jag ju inte ha så här många, men när man har så svårt att sälja och våga ta steget att släppa taget så får man skylla sig själv lite? Men  någon dag ännu, någon dag…

12332-img_0001

Annonser

17 reaktioner på ”Den där besvärliga önskan

 1. Jag tycker Heidi tänker smart. Varför ska hon skaffa en till om hon känner att hon ej har tid att motionera en till häst?! Inte ska hon väl bara äga den och nån annan rider den. Det kommer nog en dag ännu som Heidi har sitt fullblod. Splinter var bara det första, ej det sista… 💖💝

  Gilla

  • Så är det, jag vill inte skaffa en till bara för att ha, jag vill ju hinna med alla mina hästar. Sen då Lalle e såld och jag vet hur det blir med Nova så kan jag börja drömma påriktit!

   Gilla

 2. Jag håller abslut med om de du skrev i inlägget, har ju falligt för din Lars men har är ju liksom inte min…Fullblod är fullblod, o håller också med jessi. Kommer med o se på nån av hästarna om du vill ha rese sällskap 😀

  Gilla

  • Ja du vet hur det går när man faller för fullblod😀 även om lalle e arabiskt och inte engelskt så e han fullblod! Nu e jag ju så ”dum modig” att jag inte åker ner för att se på hästen före utan en bild räcker 😄

   Gilla

 3. Håller oxå med Jessi, MEN man måste ju oxå vara realistisk o inse sina begränsningar ( i både tid, pengar o ork) och vara villig att oxå avstå om situationen ändrar. Har sett då man inte klarar av varken att sköta eller avstå. Det här kanske inte gäller dej Heidi, jag tror o hoppas att du ser ”klart” 🙂
  Risken finns väl för dom som har eget stall att ”samla på sej” hästar då dom inte kostar (i pengar) lika mycket som för oss som betalar vanlig stallshyra.
  Lycka till oberoende vad beslutet blir 🙂

  Gilla

  • Precis och det e vad jag är, tycker jag. Realistisk! Jag vill inte ta vatten över huvudet. Då kan jag inte njuta av min fina häst om jag inte har tid. Så jag väntar ut läget, ser hur allt reder upp sig!

   Gilla

 4. du har helt rätt, jag tänker åxå så att jag lever bara en gång och jag man skall göra det man vill NU när man ännu ork .Tack för en påminnelse. Lalle skall säljas, det stämmer. Nova vet jag inte hur det blir med. Det är d jag mena med att när jag inte kan släppa taget..Jag väntar ännu till nästa sommar och ser sen vad som händer med Nova. Och jag skyndar långsamt, jag får väl tro på att är det meningen att jag skall ha ett fullblod till så hittar jag nog den när tiden är passlig!

  Gilla

 5. Kanske du ändå borde åka och titta? Jag tänker bara så här ; alla lever vi engång och sen senare kanske det är försent. Motionen löser sig alltid på något vis och det här gör ju dig lycklig.. Mina åldringar på hemmen och på sjukhusen har alltid poängterat en sak då jag hållt dem i handen inför något ingrepp eller sen då jag funnit där för dem på deras sista resa : Gör allt som du vill medan du är ung, det kommer en tid då du ångrar att du inte gjorde saker och då är tiden redan ute..
  Det låter som en kliché men då när man står där och personen bredvid håller på och dö så är det nog en text som man faktiskt tar åt sig. Om din högsta dröm är ett fullblod, som splinter, så förgudsskull, gör något åt det! Du har ju ändå rätt så många förutsättningar för att faktiskt kunna förverkliga din dröm, förstår jag det rätt så är väl ända minuset då att du inte riktigt har tid och motionera alla. Men skulle inte Lalle säljas? Hur blir det med Nova?

  Gilla

 6. Jag förstår dig också riktigt bra. Alltid finns det något man behöver, vill ha eller kan förbättra. jag tror att det lite ligger i en att man alltid strävar efter mer.

  Gilla

 7. Åååå jag älskar huvudet på den nere till höger ❤️ Ett fullblod är alltid ett fullblod och jag förstår dej FULLT att du längtar efter ett. Jag tror fast du hade 20st hästar så kommer du alltid längta efter ett äkta engelskt fullblod 💖

  Gilla

 8. Du är inte alls ensam om den känslan!! Skulle jag bo som du gör med eget stall skulle jag direkt köpa en eller två till, har ju bara Uni som jag ”kan” göra nåt med av mina tre. Skulle så gärna ha en finnhäst jag kunde rida på samt en färdigtränad allroundhäst som inte skulle ha någon skillnad om jag styrde på ett högt hinder eller bad om byten i varje med lite piaff som slut. Drömma kan man alltid då dessa djur inte är billiga precis… 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s