Trött

Jag har ingen lust att gå ut och börja jobba, är trött som få och skulle egentligen bara villa sova. Sitter och går igenom nätet för att hållas vaken. Jag borde absolut gå ut så jag hinner få allt gjort före jag skall till butiken…

Det har regnat så allt är överdrivet vått, marken hinner inte dra undan allt som kommer ner. Kan erkänna att lite minus grader på nätterna skulle vara ok, bara så att det skulle torka upp lite. Sen plus på dagen nog så man kan vara ute utan att frysa varje gång!

Igår var jag ut med Pampas på en terräng tur och Petri var med på cykel. Först var Pampas seg, han gick med handbromsen på. Exakt samma känsla som om du kör med handbromsen i. Jag hann redan tänka att men gud Pampas börjar faktist bli gammal och lat. Fel hade jag, han hade bara kisi brått 🙂

Och fy fan såna bockar det kom efter att han äntligen fick pissat. Det måste ha lättat så att det kom fram helt ny energi! Jag var faktist på väg ner därifrån. Då blev jag lite arg på honom nog, bad honom stanna förrän han sen fick galoppera vidare. Så där stora bockar behöver man inte dra!

Det är roligt att rida när Petri cyklar, Pampas håller hela tiden samma fart som cykeln, det e egentligen bättre än häst sällskap. Med andra hästar kan man inte låta någon annan gå före men med cykel är det ok, då travar han snällt efter eller i bredd.

Efter att jag ridit Pampas hoppade jag raka vägen upp på Tuikku. Jag hade lovat rida honom redan förra veckan men hann inte då. Han har gått mycket frammåt men igår var inte den bästa dagen, han har haft två lätta dagar innan och hade lite mycket energi. Han låg på handen lite väl och var fast i vänster. I skritt gick det bra men i trav och galopp jobba han inte helt som han kan!

Nu skulle jag då borde rida Macarena och ta Stella med en kort runda bara så att jag sen hinner rida Pampas på plan en stund förrän jag måste åka iväg. Får se om jag får det gjort…

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s