Tack för hjälpen.

Jätte tack att ni gett era åsikter. Det får en att tänka till från olika synvinklar! och framför allt så vet jag att jag inte är ensam med mitt ”problem” 🙂 Som jag skrev i kommentarerna så väntar jag ut situationen lite, fast jag skulle vilja ha den där hästen just nu så skall jag hålla huvudet kallt och vänta på ett bättre tillfälle. Dessutom har  jag ju inte ens plats till den nu. Och slänger ut en kund gör jag inte för att få en plats själv. Inte mitt i vintern. Till sommaren sen!

På tal om Nova så ha jag varit på väg att åka och hälsa på honom, men det har hela tiden varit något, först fick han grymma skavsår av sadelgjorden så A-R kunde inte rida honom på två veckor. Nu är han igång igen när hon hittat en sadelgjord som passar. Dom var på väg på träningar igår men som inte blev av då han fått en hovböld!! Skon hade vridits sned och spikarna söndrat hoven el något sånt?? Så nu står han igen en tid.

Jag kan inte annat än undra hur sånt här aldrig hänt mig? jag har haft honom i 10 år och aldrig något sånt här och nu på halvt år har två såna här saker redan hänt. Som tur funkar ridningen bra, annars skulle jag få lite Lalle fiilis över det här 😦

A-R är verkligen duktig och försiktig, det är inte alls d att jag inte litar på henne men hur kan det hända såna konstiga saker genast när dom flyttar bort hemifrån!?

Lalle ex hade alla värdens fel i Åbo, han va halt på det ena el andra benet el hade ont i ryggen så han inte kunde ridas. Sen han kom hem har han inte haft något…knack i trä såklart… och inte före han flytta heller för den delen 🙂

Nå men senast efter julen skall jag åka och hälsa på min Lisa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s