Marie & Pampas

Bild 1

Gillar dom tydliga linjerna på Pampas huvud här och musklerna som kommer fram när han står och tittar på något men endå hur han är avslappnad i helheten, vilar på ena bakbenet. Skulle dock vilja ha denna bild i färg.

image

Bild 2

Den här bilden skulle vara perfekt OM Pampas hade tittat in i kameran. Men jätte fina färger.

 

image

Bild 3

den här är lite långt borta för att jag skall kunna säga något men i färg hade den varit fin i sin helhet.

image

Bild 4

Marie är ju bra men Pampas är inte helt med på noterna tyvärr.. Det är sånt här som man behöver en hästfotograf till för att få bra bilder 🙂 Men den gula färgen i bilden är ju bara för somrig! uppiggande att se på!

image

Bild 5

Den här är så charmig!! Kolla hur Pampas skrynklar på näsan 🙂 Båda är glada!

image

Bild 6

Sista bilden och den här gillar jag fast den är svart vit. Skulle den vara i färg skulle det nog vara min favorit.

image

Har ni någon favorit, någon detalj som ni gillar speciellt på nån bild?

Annonser

6 reaktioner på ”Marie & Pampas

 1. Jag måste säga att jag blev så där lite besviken över bilderna. De är ju jätte duktiga på fotofabriken men som du säger så är vissa bilder helt dumma att ha som svartvita och sen då förstås okunskapen med häst (men det kan man kanske inte ens förvänta sig). Det värsta är nu ändå nästan det att de bilder jag fått är i svindåkig kvalité så jag får inte tackorten beställda!! Murr. Nä, men från de här bilderna tycker jag nästan mest om den sista bilden, synd att den är svartvit bara 😦

  Gilla

  • det skulle jag åxå vara om jag va du.. Dom har starka färger och det är ju fint. Men dom borde inte ta åt sig fotograferingar med djur när dom inte vet hur det går till. Jag var åxå jätte besviken på mina bilder som dom tog för några år sedan. Det var ju inte åt mig dom bilderna men hon lova att jag skulle få dom som tack. Av typ 100 bilder fick jag 5 el 6!!!

   Gilla

 2. Vet inte vilken som är finast, men det är ju så härliga färger så måste nog säga nån i färg tror jag. 2an kanske! 6an skulle vara kiva att se i färg också, den skulle vara jätte fin!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s