Rosett

Oj voi med det här stormarna, kunde klara mig utan dom. Dom har lovat storm upp till 30 m/ sek senare idag och regn el snö. Snö tror jag inte det kommer men ush endå. Nå hästarna är inne redan i tryggt förvar, Elli är bra då hon går in i huset deras genast då jag tar in dom andra hästarna 🙂 Lalle får vi se hur det skall gå med, han stressar igen. Han har varit lugn och goer sedan Måndags och nu är fan lös igen.

Myy söndrade hagen idag och rymde ut tillsammans med Enzo. Inget värre hände förutom att jag fick i regnet stå och laga hagen.. Ägaren sa att om det inte är ström i banden kommer den ut, nu råkar jag ha redig ström i mina band och den kom endå ut. Jag hoppas såklart det vara ett misstag men det kan sluta illa om den gör det igen. Tyvärr kan jag ju inte ha såna hästar här eftersom det är för stor risk med Pampas på gården.

Tidigare idag på dagen före regnet och blåsten satt jag mig upp på Stella! Monica kom här förbi före hon skulle på jobb och hjälpte mig. Det gick lika fint som med Elli. Tyvärr har jag ingen bild, men ni får lov att tro på mig endå 🙂 Jag hann åxå longera Elli före jag tog in hästarna. Jag hade redan tidigare planerat att inte rida idag, jag visste att det skulle bli skit väder men inte riktigt så här skit.. 😦

Nu har jag tråkigt, för första gången på väldigt länge och jag gillar det inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fick hem med posten en rosett från Horse show, fin va?!

Annonser

2 reaktioner på ”Rosett

  1. När jag ber om en åsikt i förra inlägget om bilderna,då kan man inte lämna en kommentar men sen när man är nyfiken i följande inlägg så kan man kommentera anonymt här 😀 om vi gör så att jag berättar varför jag fick en rosett när du berättar ditt namn? Hälsningar av en med huvuvärk och trött som faaan. Samt humorn på noll😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s