Padme´Amidala

Igår var jag och Christina till Lojo och sökte hem varsin luppis åt oss. Dom kom från Åbo och var på väg till Helsingfors så vi mötte upp dom där. På det vise slapp vi åka till Åbo och söka dom. Min är såklart en svart vit hona, som heter som rubriken säger. Tror jag skall kalla henne Amidala.

Hon är så liten ännu att hon har fått sitta inne i en egen bur tills vidare. Dino är ju väldigt väldigt stor och tung så sätter han sig på henne är hon mos.

Det här är nu sista ras kaninen jag skaffar, hon är 4.de popon med papper som jag har. Jag skall ta en kull av henne och Frasse och jag hoppas inget händer åt någondera av dom så det nu lyckas!

Frasse, har Mustasch 🙂

 

Igår kväll var det Blogg träff, med glögg och shopping på DinoDina och middag på KW. Eftersom vi fick med hem en goodiebag med sponsrade saker samt att KW bjöd på ett bra pris på maten åt oss så vill jag göra lite reklam för detta. Maten var verkligen god! Jag åt ”bara” en Ceasar sallad men den var mycket lyckad. Och det här är inget jag säger för att jag måste 🙂 Dessutom fick jag och Ida vår Minttu kakao med mint stänger i!, det var ett bra drag av KW tycker jag. Själva kassen med saker i var från DinoDina, Cheap Mondays tygkass som man kan använda till mycket. I kassen fanns sen det ena och andra från dessa sponsorer..

12355251_525811577585656_1176018981_n

Nästa vecka skall vi ut och äta med stall gänget och vi funderar på att igen fara till KW.!? Andra alternativet är Lojo? Hälften av schacki är ju från Lojo medan andra hälften är från Karis. Själv är jag mitt i mellan och har absolut ingen skillnad!

Trevlig självständighetsdag förresten! (till er Finlandssvenska och finska läsare)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s