Pampas är konstig

Tja, det blev inget av att sätta sig upp på Stella, just när Monica slutat jobbet fick jag skriva åt henne att vi skippar d. Jag hade precis kommit tillbaka från en tur med Korven och Elli när det braka ner vatten. Och i den här vinden så nej tack. Men på helgen har dom lovat fint väder så kanske då!

Pampas har varit lite konstig igår kväll och idag på dagen. Jag var iväg och klippa en annan häst på kvällen och då visade d sig att min nya klipper inte klippte. Så när jag kom hem måste jag justera och prova lite med Pampas som försöks kanin. Han var lite otålig hela tiden, men inget jag dess mer fundera på, det behöv bara hända något där ute så kan han bli steppig om han inte ser va som händer. Men när jag var klar och gav morot åt honom tog han den inte. Sen la han ner sig i boxen genast när dom andra kom in! HÄNDER ALDRIG!. Gick ut och gå med honom ifall han hade något i magen. Då var han pigg och glad, men genast när jag kom in la han ner sig. Han äter hö och han skiter normalt. Han har inte druckit så mycket men det gör han heller aldrig..Jag var ut en halv timmes länk med honom idag på dagen eftersom han legat/rullat i hagen. Det har han inte gjort på snart 2 månader heller. Hela länken var han lekfull, försökte nafsa mig, vifta med frambenen och gick raskt. Helt normalt alltså. Så vad har han för fel? Varför lägger han sig ner? Att tillägga så har Pampas aldrig varit sjuk, aldrig haft kolik el något annat. Så visst är det lite konstigt. Får ju hoppas han bara har lite ont i magen !

Skall ta in hästarna lite tidigare idag igen när det är sånt här väder så då kan jag dessutom hålla lite bättre koll på honom.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Pampas är konstig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s