Glömsk

Tror ni inte vi glömde fota idag när jag ”red” Stella 😦 . Jag red faktist för vi gick runt på en liten volt. Nu dröjer det till nästa helg förrän Monicas tider passar in med mina så vi kan göra det igen. Så vi får fortsätta att vänta på bilden…

Igår kväll var vi från stallet ut och äta, det blev bara jag själv Kirsi, Monica, Stella och Marie, som förresten bloggar igen!!! Kaisa hade julfest me jobbe och Riikka kunde inte komma. Ida var åxå bjuden men hade dop så hon hade en bra ursäkt att inte komma tycker jag 🙂 Vi ville ha henne med fast hon inte varit i stallet på länge, men Ida skall ju fortsätta rida Pippi igen så hon hör helt klart hit! 🙂 Sen har jag faktist inte ens bjudit dom andra som har hästar här då dom inte är just aldrig här. Dessutom bor dom alla i Kyrkslätt el ännu längre bort så tror inte dom skulle orka köra till Karis för en sån sak. Men vi klara oss utmärkt på bara 5 pers, riktigt trevligt hade vi 🙂

12387942_527998757366938_2063884986_n

 

Annonser

4 reaktioner på ”Glömsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s