19.12 Lördag

Jag visste att jag hade det här framför mig, efter några dagar i sakta tempo hade jag en tickande bomb under mig idag = Pampas!

Jag red en lång terrängrunda på skogs underlag och sandväg på hemvägen. Planerat för att vi skulle galoppera och få bort energin. Men gud det var inte roligt att rida honom alls. Det blev för mycket av det goda och ju mer han fick springa ju mer taggad blev han 😦 Han var fraggig mellan både fram och bakbenen och inte det minsta trött när jag kom till gården. För att få honom lite avslappnad tog jag lite galopp och trav på plan före jag slutade. Han hade galopperat hela vägen med spänd rygg vilket ju knappast är väldigt bra. Det blir att galoppera mera imorgon igen bara..

Monica slutade jobbet kl 15 idag och sen kom hon raka vägen hit för att hjälpa mig med Elli och Stella samt att rida Macarena. Jag hade Elli nästan klar när hon kom så vi gick ner till plan och jag satt mig upp. Vi gick några varv på volten och sen bytte vi till Stella. Samma här, gick några varv på en volt. Vi kom ihåg att fota idag men det var redan skymt så bilden blev som den blev..Men här sitter jag nu på henne i allafall !!

12399197_530310313802449_1735351113_n

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s