Ischias

Jag tror jag fått Ischias. Jag har så ont på vänstra sidan på nedre kanten av ryggen och ner på baken. Jag kan rida men att stå, sitta el gå är pain just idag. Jag har haft det på kommandes länge, men inte varit säker på vad det varit. Det ha rivit till alltid nu och då.. Nu skall jag äta en burana kur och hoppas det far med det. Så mycket annat kan man ju inte göra mot Ischias ha jag hört. El kan man så hit med med förslag!?

Jag har varit i DinoDina idag mellan 12-16. Nu skall jag ännu hinna ut med Pampas. Igår när jag planera att fara ut och galoppera idag tänkte jag ju inte på att jag är borta när det är dagsljus. Jag måste dessutom motionera Elli då hon inte fått springa på länge. Igår red jag ju bara. Jag föredrar att syssla med unghästarna när det är ljust. Så Pampas får jag ta när det blir mörkt! Vi får jobba riktigt redigt pass på plan istället.

Men fatta, det är JUL om 4 dagar. Jag har inte en ljus stake framme ännu heller 🙂 Men så har jag heller INGEN jul fiilis..!! Kanske det att det är plus 8 grader ute som kan ha med det och göra. Även om jag aldrig får jul feelis typ före just samma dag som julafton. Men vädret hjälper ju inte. Jag gillar att ge julklappar och att det är mera ledigt för dom som jobbar normalt men annars kan julen se sig där bak..

ja nu va ju helgen slut så jag kan inte önska trevligt veckoslut mera men vi hörs!

 

 

Annonser

6 reaktioner på ”Ischias

  1. När pappa hade ischias så var han sängliggande i typ en månad och helt bortdrogad med starka mediciner. Så hoppas det nu inte går så långt åt dig!! Minns inte annars vad som gjordes, det talades om operation då för att lätta på trycket för nerven men sen så blev det bättre av sig själv. Jag var så liten då så minns bara att han låg i sängen en evighet haha.

    Gilla

  2. Ishias. Tar skukt vi har skött många kunder med det!
    Det viktiga är att när närven blir i klämd så är det viktigt att du håller musklerna mjuka runt om nerven!
    Så massera lätt runt omkring o sätt arnica på!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s