Allt har VÄL sin mening?

ibland är det roligt hur saker bara faller på plats. Hur vissa saker tycks vara menade att hända. Sen finns de saker jag inte alls förstår va meningen var med men nu tar vi det som måst va mening först.

Om vi tar Lalle som ett ex. Jag köpte honom för att rädda honom, meningen har alltid varit att sälja han vidare. Han ha vari på prov men kommit tillbaka. Det var nog meningen att han skulle komma hem tibaka för att hitta Stella och få stanna här på gården. Att hitta en som passar honom, jag menar ordagrant, stella är liten och lätt och kvick och följer med i hans kvicka skutt hit och dit. 

Å så ett annat ex. Att jag råka komma i kontakt med fullblodet och får rida den. Hur många fullblod finns det här i trakten som kommer rakt från banan??????inget va jag vet och så får JAG lära känna den. Satu som äger Inez ringde på hösten och fråga stallplats, då hade jag tyvärr inte plats. Men sa att jag sparar hennes nummer. Tur gjorde jag det, och att hon spara mitt. Nu 3 månader senare är vi i kontakt igen..det måst va en mening. Berättar mer om hela Inez och situationen om en par veckor när det blir aktuellt igen.

Snart är 2015 slut och 2016 tror jag blir ett år att se fram emot. 2015 har för mig inte varit så extra, men tror jag skall göra en kort tillbaka blick i allafall, mycket har endå hunnit hända. Jag gjorde det inte förra året så nu kunde det vara passligt igen. Jag skall åxå göra ett inlägg va jag planerar för kommande året!

  

Annonser

3 reaktioner på ”Allt har VÄL sin mening?

  1. Jag tror också på att allt har sin mening.. rätt som det är står man där lite förvånad och undrar hur vissa saker kunde lösa sig så bra..

    Gilla

  2. Jaaa, Lalle o jag har verkligen hitta varandra… blev idag igen påmind hur mycket jag har fastnat för just honom. Båda lika små tokiga.

    Så fiin bild på dig 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s