Nyårsdagen

Jag har så kallt! Det är bara minus 5 grader men en kall vind! Jag har varit ute 5 timmar i sträck.. Städat, ridit Pampas, Macarena, Stella och Elli.

Medan jag red Macarena kom Monica och fixade klart Stella. Sen bytte vi om så Monica hoppade upp på korven och jag tog Stella. Vi red runt åkern några varv så att Monica höll i mig och Stella. Det gick jätte fint! Duktiga Stella!!!!!

  
Med Elli hade jag tänkt vi skulle skrittat runt åker men att Monica gick bredvid från marken istället, det visade sig att Elli var lite livlig just idag så vi skippade det. Redan på vägen ner till åker små travade hon hela tiden, jag har lärt mig vilket humör hon är på då och bestämde att vi går runt plan istället!

Hon var spänd hela tiden, det hjälpte ju inte att Lalle sprang och bockade bredvid oss i hagen hela tiden. Men hon betedde sig och det gick bra. Så bra att jag tyckte vi provar på att skritta längs med vägen till stallplan!

Dom har lovat snö till helgen och jag hoppas faktist det kommer lite. Först lovade dom ju MASSOR av snö men nu har det avtagit så får se om det alls kommer något!???  Det skulle underlätta motionering, speciellt för Stella och Elli.

Annonser

En reaktion på ”Nyårsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s