Utmattande

Man blir ju trött av den här kylan. Inte så länge man är ute men när jag kommer in. Det är som någon skulle dunka mig i huvudet och jag blir helt dåsig. Ögonlocken blir tunga och jag skulle kunna somna stående. Kan det vara för att kylan torkar ut en? Jag mena som idag, jag har varit ute ca 3 timmar i sträck och ridit och inte druckit något. I vanliga fall klara jag det bra utan att dricka! ??

Och en annan konstig sak, jag har varit bra påklädd där ute, jag har inte haft kallt! Men när jag kommer in så börjar jag frysa. Det är lite bakvänt..

Jag sa tidigare idag att skulle det vara skäl att lägga på värmen i huset nu :)? Minus 22 grader och vi har bara golvvärmen på i duschen. Annars har vi klarat oss på ved värme. Inte har vi varmt här inne men runt 19 grader!

Det gick bra att rida idag, temperaturen steg/sjönk, va man nu väljer säga  till -12 grader när solen var uppe och passade på att rida då. Där kan jag skatta mig lycklig när jag kan välja så bra när jag rider. Jag kan passa mig ganska långt efter vädret.

Nu skall jag städa bort våra 3 ljus stakar som vi haft som julpynt och tömma julgranen. Julen är långt farin redan!.. OM jag hålls vaken vill säga..

Annonser

2 reaktioner på ”Utmattande

    • Jo några timmar på dagen då solen va som högst! Jag hann rida pampas och just och jämt lalle. Med macarena märkt jag ren att d blivit kallare. Det kan va de 13-14 grader åxå emellan. Men mycket varmare än när solen sen gick ner

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s