Där går gränsen

då blev det lite pakko loma för hästarna, nu visar mätaren -26 och imorgon ska det va ännu kallare, minus 29. Igår gick det ännu bra att vara ute. Jag och Monica gick ut och gå med Stella och Elli och efter det red vi en 6 km länk med Macarena och Pampas. Alla pigga och ivriga men idag och imorgon får dom lov att klara sig utan motion. Allt över 25 tycker jag är för kallt för att ens gå ut och skritta. Inte för hästen kanske men min gräns är toppad!

Dessutom skall man inte springa in och ut i dörrarna nu, temperaturen i stalle tillåter det inte. 

Nackdelen med det här vädret är ju att dagarna blir så jäkla långtråkiga. Det är nästan tur att jag idag skall till butiken några timmar och imorgon till maarit på jobb. Annars hade jag nog fått dö tråkigt här hemma!

Stackars Stålle har åxå så tråkigt, han vill ju gå ut men svänger i dörren. Han provar säkert 10 gånger per dag. (En gång går han faktist ut när han måst på wc). Han har blivit väldigt gnällig och hittar på fans tyg. Förstår honom helt och hållet! 

Nå en par dagar ännu och sen är det över med den värsta kölden!

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s