Kamera/sovmorgon och uteritt

För en tid sen fick jag en kamera av Kirsi som man skall ha på hjälmen. Idag provade jag den för första gången när vi red en terräng tur med Stella. Den är helt super bra, jag måste bara komma under fund med hur jag ställer den på hjälmen så den filmar rakt och från bästa vinkel. Man kan ju såklart ha den till annat än på hjälmen, så jag tänker lägga den på ridplans staket och filma när jag rider där imorgon! 🙂 Jag fundera på att ta med kameran till Inez  åxå då jag skall rida henne. 🙂 Roliga leksaker det här 🙂 Tusen tack Kirsi för kameran!!♥

Lade ihop en provfilm av vår tur idag, den laddar på you tube nu så lägger upp den hit sen när den är färdig. Vårt nät är ganska trögt just nu ser det ut som.

Igår red jag Pampas på plan, senast jag red där va på förra Jepas timme i Måndags.. rider mest på åkern annars. Men vet ni något har hänt sedan jag fick min nya dressyrsadel, han funkar som en klocka hela Pampas, bäst funkar hans form, det vill säga han går i en hög och bekväm form och är jätte bra på handen från första stund jag tar tyglarna! Imorgon hoppas jag få allt detta på film!!

Idag har jag fått ha sovmorgon, första sedan hästarna kommit in i mitten av Oktober. Undantag när jag va på kryssning med Stella (men då sov vi ingenting så det blev inte så mycket vilas)

Monica offra sig att kom och fixade stallet då vi var på 30 års fest igår. Det är absolut det jobbigaste att stiga upp till moron stallet efter att du vakat dagen före. Jag tycker det alltid är pain att stiga upp Lörd och Sönd morgon när Petri får bli kvar och sova men sen när man ännu till varit länge igång blir det tusen gånger värre.

Tema igår va Country, inte alla gånger man åker på fest med stall kläder 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 reaktioner på ”Kamera/sovmorgon och uteritt

  1. Kiva video ja Pampas on niin innokas ja lopussa vähän riehakas. 😀 Mutta sen ravi ja laukka on näinkin katsottuna pehmeä ja askel on matkaavoittava, ravissa on ilmavuutta. Keinuhevosen laukkaa. Niin erilaista kuin Tuikulla.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s