Nya tag

Petri fick igår tillräkligt att vintern efter all snö som kommit så han bokade en resa till Karibien, st Maarten åt oss! Han skulle först till Thailand igen men då sa jag stopp, där har vi varit så många gånger att nu tar vi ett nytt ställe ur listan till platser vi vill! Så Karibien blev det. Jag hade ställt in mig på en vinter utan söder resa eftersom så var meningen men kan nog erkänna att efter igår är kroppen ganska mörbultad och jag ser fram emot att åka, även om det inte blir förrän i Mars. Först stalle här hemma och sen stalle hos Maarit, rida en bockande Inez som nog var bättre än i förrgår men ännu inte bra! Hem igen och fortsätta med hagarna och uteboxarna plus snö arbete som nog tog nån timme det med! Tror ni jag orkade rida sen mera?? … nej min kropp sa stop! Så jag jag kan berätta att jag är jäkla glad att det inte snöat idag så mycket som det var lovat! Idag måste jag istället orka rida både Pampas och Lalle. Imorgon ännu dubbla stall och sen skall jag ta det lite lugnt.

Sitter nu och funderar om jag skall vänta med ridande tills Petri kommit. Han tala om att ploga upp ett galopp spår på åkern så då skulle jag gärna rida där…

stmartincarib.gif

Vet ni vad jag börjat med då! Ni kan aldrig gissa!! Jag har/skall börja yoga 🙂 Jag blev så imponerad av min kusins sambo som kommit jätte långt i yogan att jag måste försöka jag åxå! Det kommer gå långsamt men jag hoppas att jag till sommaren kommit så långt att jag märker att jag blivit mjukare och starkare! Det ni, kunde man inte tro va!!?? 🙂

 

Annonser

6 reaktioner på ”Nya tag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s