Film från åkern

Vaknade med huvudvärk idag, vilade en stund på soffan före jag sen red Pampas en stund på åkern. Huvudvärken släppte inte så det fick bli lite kondis träning bara, d är lättast för mig, men inte för Pampas. 🙂 kypäräkameran var med och enligt den red jag i ca 36 min, skrittade 5 minuter, travade 10 minuter, skrittade igen 2 minuter före vi galopperade i 9 minuter. Travade igen i ca 5 min och skrittade av i 5 minuter. Alltså inte på sekunderna men lite ditåt..Ytterspåret är till för att fara i ett lugnare tempo medan inner spåret är gjort med stora kurvor så man kan hålla en högre hastighet i jämn takt!

Imorgon rider Monica Pampas åt mig, hon skall testa honom i dressyr sadeln, hon måste ju få prova vad hon valt ut för sadel åt mig 🙂 Och roligt att se va hon tycker om honom nu när han går så fint, (enligt mig)! Jag har lovat rida Tuikku plus att jag skall rida Lalle imorgon. Klockan 18 skall jag och Stella på v-nr.s fest. Det betyder att jag har en del att förbereda här så Petri har så lätt som möjligt med kvälls stalle sedan.

 

Annonser

En reaktion på ”Film från åkern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s