Igår Lördag

Som jag sa så red jag Tuikku igår, jag tycker han blir bättre hela tiden och igår var inget undantag. Kirsi vill att han skall gå i en högre form, sen han förstod ideen med att gå i form har han blivit lite framtung, de vill säga han går lite onödigt långt ner med huvudet. Två senaste gångerna jag ridit honom har jag försökt få honom ”upplyft”! Igår lyckades det bra i både skritt och trav. I galoppen är det ännu mycket jobb, speciellt i hans sämre varv. Tuikku är mycket fin och känslig i munnen, lite trög för skänkeln ibland. Som ex när man gör mycket övergånger, skritt- trav-skritt-trav så reagerar han inte så fort jag skulle vilja. Men allt blir bättre hela tiden så säkert åxå övergångarna med tiden! Bilderna och filmen har Kirsis man tagit!

 

På kvällen blev det fest för hela slanten, V-NR hade sin 70 års fest och det var ca 100 gäster på plats. Fint och bra ordnat och jag kom hem med ett pris för framgångar år 2015. Ett jätte jätte fint ridtäcke som jag skall visa er senare.

12539993_541542849345862_1019596399_n12540067_541549929345154_308626441_n

Kvällen tog ju inte slut där, det blev krogliv efter det och när klockan ringde till morgon stallet idag har jag mått bättre om vi säger så…Eftersom jag har värdens bästa sambo så fick jag hjälp med stallet..igen, han gjorde ju hela kvälls stallet igår åxå!!! Så jag kom ganska snabbt tillbaka i säng. Jag blir verkligen som en zombie av för lite sömn!!! Att det idag är härligt varmt vinter väder ute harmar lite. Hade gärna varit ute mera men jag är så trött att jag får hoppas på lika fint imorgon istället!

En sak skall jag hinna med lite senare idag ännu och det skall jag såklart dela med mig av till er.. så kika in senare så får ni se!

Annonser

En reaktion på ”Igår Lördag

  1. Se meni niin hienosti. Ja vielä sekin, että parilla ed. ratsastuskerralla olemme neuvotelleet kuolaintuntumasta ja ajattelin tämän vaikuttavan lauantain ratsastukseen. Mutta ei, niin hyvin meni. Ja oli niin kiva kun Tuikku sai nyt todella positiivisen kerran kun meillä oli pari ratsastuskertaa, mitkä eivät Tuikun kannalta olleet mukavat. Kiitos ja hienoja kuvia saimme, mitkä ovat vielä editoimatta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s