Stella 😍

Stella behöver få ett inlägg för sig idag. Jag har ridit henne helt ensam och hon var kanon! För det första har hon varit ” ledig” sen det blev kallt. Jag har endast haft upp henne till stallet och borstat nu och då. Och det är väl redan 2 veckor sedan? Idag kom mina nya skydd som jag köpt åt henne..jag vet inte ens om hon kommer behöva skydd men dom var billiga och fina så jag MÅSTE köpa dom..så jag provade dom tillika med dressyrsadeln, longerade lite och sen bara måste jag hoppa upp. Det såg så frästande ut. Hon är så förbannat fin! Och lugnet själv, jag tror pausen gjort gått, fast den varit kort. Hon har utvecklats igen! 

Där gick vi sen helt själva på en stor volt några varv. Så nu har ett av våra två mål uppnåts, jag sa att jag skall rida själv och trava med Elli och Stella före sommarlovet. Ursäkta för dålig bild men alltid något!

  
Elli har åxå varit ledig, hon gillar det inte alls. VARJE gång man söker Lalle från hagen vill hon komma med ut. Ofta tar jag henne med upp ti stalle medan jag fixar Lalle klar, och borstar henne lite åxå. Hon är så nöjd då. Får hon inte komma med springer hon in i huset deras 😊 hon är så söt!

Med Elli gick jag runt åkern ett varv och sen till plan och longerade lite, hade skydden på henne åxå bara för att se va hon säger. Den dagen hon är lugn väntar jag på, hon kan inte skritta, nej det skall små travas hela tiden och det är så jobbigt. Det är dessutom jätte synd, för hon har en jätte bra skritt när hon väl går. 

  
Hon har täcket på bara för att torka, hon va våt av snön som kom tidigare på dagen.

Jag kom på en så genial ide’ igår, vi skall föra ut hindren på vår åker bana. Där är underlaget passligt mjuk/hårt och med bra fäste. Så vi kan terräng hoppa, kommer bli skitkul. Men före det skall jag rida Macarena där och ta Stellla och Elli som handhäst så det får vänta någon dag ännu! Skall lägga på hjälm kameran sen när jag provar banan 😀

Annonser

2 reaktioner på ”Stella 😍

  1. Duktiga Stella💞 När hon är fluffig så här på vintern ser hon så bebis ut medan hon på sommaren ser så vuxen ut 😄

    Inez kommer bli som en annan häst ska du se. Mentalt kommer hon säkert ändra snabbt tedan när hon får vara ute hela dagarna, ännu till med kompis. Spännande att följa med.

    Gilla

    • Jo fast bilden ger fel intryck, hon ser faktist väldigt vuxen ut i verkligheten, speciellt med sadel och hela utrustningen på. Å när hon travar så är hon ännu vuxnare 😉 när jag gämnför elli med stella är elli den riktiga babyn.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s