Långfilm

Jag hade tänkt filma hela min dag i stallet idag, men det sket sig, jag har bara en del med. jag glömde bort att ta kameran med när jag gick med Stella som ex. Dessutom var det ju så kallt hela dagen så när man springer in och ut i stallet så blir kameran suddig på linsen, så en hel del måste jag klippa bort då man inget såg. Vad som är med är min skritt -terräng tur med Inez. Sällskap hade vi av Mari och Pippi samt hennes mamma. Jag provade klippa Inez idag men hon gillade inte maskin värst mycket så måste få hjälp för att få henne klart klippt. Med Maries hjälp fick jag endå lite framtill skalat. Hon svettas så mycket att hon måste klippas.

Resten av filmen är av vår terrängtur med Stella samt förberedelserna i stallet. Den är lång och kolla inte på den om ni inte har tid. Tror den blev hela 10 minuter. Men har någon tråkigt så är det perfekt tidsfördriv 😉

Imorgon kommer syster och Minou ut till oss, vi skall se vad vi hittar på att göra då! Beror väl lite på vädret och vad Minou känner för 🙂 Det är lovat kallt ännu imorgon och sen skall det komma snö. Hindren får med andra ord vänta då åkern högst antagligen kommer behöva plogas pånytt.

tja.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s