Pulka åkning

Äntligen blev det av att testa åka pulka efter Pampas. Jag måste nog säga att jag var inte alls så säker på att det skulle lyckas. Som liten hata Pampas när något dingla vid benen. Men efter min tömkörning i höstas så tänkte jag att det är värt att prova. Pampas överraska totalt! För det första var han inte ens rädd för pulkkan, inte ljudet av den heller. Han berördes inte det minsta av hela pulkka grejjen. Det gick så bra som med en gammal vagn häst.!!! Nu om någonsin funderar jag på att köra in honom 🙂

Linda började med att rida och jag åka pulka, Petri fick vara barnvakt. Sen bytte vi så jag red och Linda åka. Vi trava bara, jag tyckte pulkan var i minsta laget så det var svårt att hållas i den 🙂  (Pampas har super skiti svans, äckligt gul men har inte velat tvätta den nu i kölden så se inte på svansen)

Självklart så måste ju Minou rida åxå! Hon är ju REDAN 8 månader 🙂 Dessutom slår hon på stort och börjar med en hingst 😉 Visst är hon söt !? och Pampas åxå!!??

Och såklart en film på Minou och Pampas åxå!

 

Annonser

4 reaktioner på ”Pulka åkning

  1. Ping: 23.1.2016 – Premiär på hästryggen | Lifestyle Stories

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s