Gomoron

det har blivit sommar sedan jag sist var in här… Vet inte om det är bra el dåligt. Skulle inte all snö kommit sku jag va glad, jag gillar lite minus el plusgrader. Men regnet dom lovat tills imorgon är inte bra. Vet ni hur halt det kommer bli!!?? 

Kattorna har fått tillbaka sitt liv iallafall, nu kan dom vara ute längre än vad det tar för dom att gå på wc. 😋

Om en timme skall jag rida lektion, den här gången med Lalle. Sen funderade jag på att ta ut både elli och stella, blir d halt imorgon så hamnar dom stå i hagen i en oviss lång tid så dom sku säkert vilja komma ut..

Inez klippte vi igår, helt och hållet, hon blir svettig varje ridpass och det funkar inte här eftersom hästarna är ute hela dagarna. Ingen ork stå och vänta på att hon torkar för att sen föra ut henne. Så klippning e ett måste här! 

Bilden är från i fredas när syrran var här.

  

Annonser

2 reaktioner på ”Gomoron

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s