Tisdag 26.1

Här Yogar jag för fulla muggar, jag gör det på all ledig tid. Tänkte helt glömma blogga…jessus hemska saker 🙂 !! Idag har jag ont i magmusklerna, tror det är både av yoga och av barbacka ridningen igår. Konstigt nog har jag INTE ont i ryggen!

Idag var Lalle mycket bättre än tidigare dagar. Red med den sadeln han hade före den han haft nu. Tror inte att det var orsaken just idag, MEN den kändes bättre på honom nog så får väl byta tillbaka till den här sadeln åt honom. Jag tror han kanske var bättre idag då vi nu jomppat så mycket. Kan nog bra vara det är något som är jumissa. Sen kvarstår frågan om den knaggliga galoppen..

Imorgon skall jag rida ut tillsammans med Inez och Satu, då skall jag prova hur galoppen är i terrängen, efter det rider jag lite på plan för att se hur han funkar då!

En el två dagar till så har vi en bar ridplan 🙂 hur dumt är inte det efter denna vinter månad ?? Snart kan vi hoppa där igen!!.. Nej det kan vi nog inte, det är lovat minus redan på Söndagen så tror inte den hinner bli så mjuk.

Men inte illa eller va?!

12626009_545383942295086_1405645825_n

Det här plusgraderna skulle vara väldigt välkommet om vi var i Mars! Nu är vi ju inte helt där ännu och det betyder att det garanterat kommer snö och kyla igen. Så då får man börja om med allt plogande igen. För att inte tala om att igen vänja sig med kylan och klä på sig rätta kläder.

Det finns dock en fördel att det blev varmt. Nu kan man lite mellan städa, jag tömde ut allt åt kaninerna idag och satte in ny halm. Dom några skithögar som jag missat i hagarna fick jag bort. Strömmen funkar mycket bättre igen då marken lite tinat och man kan köra ut massa vatten i hagen och det fryser inte !!

adde

Skitlavan fick vi tömd, äntligen. Det hade frysit fast allt i kanterna så ingenting lossnade före idag. Det blev 100€ dyrare tack vare att det varit så kallt.. men what to do?! Så här är livet här i Finland. Man skall inte ha hästar här har jag alltid sagt. Det är jätte mysigt med 4 så olika årstider men inte när man har stall och hästar 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s